HINNASTO 2024

Sis. 24% ALV. 

Peruutus on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen. Peruuttamattomasta ajasta laskutan 50€

Trimmauspalvelut       

PESUT, RODUILLE JOILLA EI OLE POHJAVILLAA

Pesu

Palvelu sisältää pesun ja kynsien leikkuun. Palvelu sopii koirille joilla ei ole pohjavillaa, kaikki rodut.

41,00€

Pesu ja kuivaus. Koirille joilla ei ole pohjavillaa, pienet koirat

-Palvelu sisältää pesun, kuivauksen, tassujen siistimisen, kynsien leikkuun. Tämä pavelu sopii pienille ja lyhyt karvaisille koirille, esimerkiksi beagle, staffi, bullterrieri, sileäkarvaiset russelit tai chihuahua.

 52,00 € 

Pesu ja kuivaus. Koirille joilla ei ole pohjavillaa, isot koirat

Palvelu sisältää pesun, kuivauksen, tassujen siistimisen, kynsien leikkuun. Palvelu sopii koirille joilla ei ole poistettavaa pohjavillaa. Isot rodut esim. ajokoirat, dalmatialainen.

72,00 €

POHJAVILLA PESU, POHJAVILLAISILLE RODUILLE

Pohjavilla pesu, pieni koira

Palvelu sisältää pesun, kuivauksen, pohjavillan poiston, sekä kynsien leikkuun. Pieni pohjavillapesu sopii esimerkiksi roduille, kleinspitz, mittelspitz, tiibetinspanieli tai pomeranian. Mikäli koirallasi on erityisen runsas turkki, varaa pohjavillapesu keskikoko. Sis. siistimisen tassuihin, mahanaluseen ja housukarvoihin.

95,00 €

Pohjavilla pesu, keskikokoinen koira

Palvelu sisältää pesun, kuivauksen, pohjavillan poiston, sekä kynsien leikkuun. Keskikokoinen pohjavillapesu sopii esimerkiksi roduille, suomenlapinkoira, keeshond, australianpaimenkoira, collie tai kultainennoutaja. Mikäli koirallasi erityisen runsas turkki tai vaatii käsittelyyn lisäaikaa, varaa suuri pohjavillapesu. Sis. siistimisen tassuihin, mahanaluseen ja housukarvoihin.

120,00 €

Pohjavilla pesu, iso koira tai runsasturkkinen

Palvelu sisältää pesun, kuivauksen, pohjavillan poiston, kynsien leikkuun. Suuri pohjavillapesu sopii esimerkiksi roduille, samojedi, alaskan malamuutti, saksanpaimenkoira, leonberg tai berninpaimenkoira. Sis. siistimisen tassuihin, mahanaluseen ja housukarvoihin.

140,00 €

TRIMMAUS KONEELLA/SAKSIN

Trimmaus koneella/saksin, pieni koira

Palvelu pitää sisällään Lemmikkimallin/rodunomaisen trimmauksen koneella tai saksilla joko lyhyeen tai pidempään malliin, pesun sekä kynsien leikkuun. Pienet rodut esim. yorkshirenterrieri, toyvillakoira, kääpiövillakoira, havannankoira, cotton, pienet doodlet.

85,00 €

Trimmaus konella/saksin keskikokoinen koira

Palvelu pitää sisällään Lemmikkimallin/rodunomaisen trimmauksen koneella tai saksilla joko lyhyeen tai pidempään malliin, pesun sekä kynsien leikkuun. Keskikoiset rodut esim. keskikokoinen villakoira, keskikokoiset doodlet, vesikoirat, kerryn ja vehnäterrierit.

95,00 €

Trimmaus koneella/saksin, iso koira

Palvelu pitää sisällään Lemmikkimallin/rodunomaisen trimmauksen koneella tai saksilla joko lyhyeen tai pidempään malliin, pesun sekä kynsien leikkuun. Isot rodut esim. isot doodlet, Isovillakoira, spanielit jotka nypitään; cockerit, setterit voivat myös valita tämän palvelun.

120,00 €

TRIMMAUS KONEELLA, TURKIN ALASAJOT

Turkin alasajo, pienet koirat

Turkki ajellaan kauttaaltaan lyhyeksi, paitsi päätä ja häntää voidaan kevyesti muotoilla. Pienet rodut esim. perhoskoira, chihuahua, kääpiö mäyräkoira, toyvillakoira. Sis. pesun, kuivauksen, kynsien leikkauksen. Tämä palvelu sopii myös, jos turkki on päässyt huopaantumaan tai ihon kanssa on ongelmia.

75,00 €

Turkin alasajo, keksikokoiset koirat

Turkki ajellaan kauttaaltaan lyhyeksi, paitsi päätä ja häntää voidaan kevyesti muotoilla. Keskikokoiset rodut esim. shetlanninlammaskoira, vesikoirat, .Sis. pesun, kuivauksen, kynsien leikkauksen. Tämä palvelu sopii myös, jos turkki on päässyt huopaantumaan tai ihon kanssa on ongelmia.

85,00 €

Turkin alasajo, isot koirat

Turkki ajellaan kauttaaltaan lyhyeksi, paitsi päätä ja häntää voidaan kevyesti muotoilla. Isot rodut esim. kultainennoutaja, saksanpaimenkoira, setterit. Sis. pesun, kuivauksen, kynsien leikkauksen. Tämä palvelu sopii myös, jos turkki on päässyt huopaantumaan tai ihon kanssa on ongelmia.

95,00 €

Turkin alasajo, jätti suuret koirat

Turkki ajellaan kauttaaltaan lyhyeksi, paitsi päätä ja häntää voidaan kevyesti muotoilla. Isot rodut esim. leonberg, newfoundlandinkoira, berni. Sis. pesun, kuivauksen, kynsien leikkauksen. Tämä palvelu sopii myös, jos turkki on päässyt huopaantumaan tai ihon kanssa on ongelmia.

130,00 €

        

NYPINTÄ

Nypintä, pieni

Palvelu sisältää rodunomaisen trimmauksen nyppien ja kynsien leikkuun. Mikäli haluat myös pesun, valitse se lisäpalveluista. Tämä palvelu sopii esim.  jackrussellinterrieri broken/puolikarkea, kaniini/kääpiö mäyräkoira, borderterrieri. Mikäli koirallasi runsas turkki, valitse nypintä keskikoko. Mikäli haluat myös pesun, valitse se lisäpalveluista.

76,00 €

Nypintä, keskikokoinen

Palvelu sisältää rodunomaisen trimmauksen nyppimällä sekä kynsien leikkuun, mikäli haluat myös pesun, valitse se lisäpalveluista. Aika sopii esimerkiksi jackrussellinterrieri, mäyräkoira, borderterrieri, cairnterrieri, griffon, australianterrieri, parsonrussellinterrieri, norfolkinterrieri. Mikäli haluat myös pesun, valitse se lisäpalveluista.

95,00 €

Nypintä suuri

Palvelu sisältää rodunomaisen trimmauksen nyppimällä ja kynsien leikkuun. Tämä aika sopii esimerkiksi kääpiösnautserille, valkoinen länsiylämaanterrieri, skotlanninterrieri, irlanninterrieri tai saksanseisoja. Mikäli haluat myös pesun, valitse se lisäpalveluista.

120,00 €

MUUT PALVELUT

Turkintyö tunti

Palvelu pitää sisällään, mitä tahansa turkkityötä. Esim. harjausta, takkujen poistoa, siistimistä.

60,00 €

Turkityö, toinen tunti

Palvelu pitää sisällään, mitä tahansa turkkityötä. Esim. harjausta, takkujen poistoa, siistimistä.

50,00 €

Korvakarvojen nypintä

Joillakin roduilla kasvaa korvakäytäviin karvat jotka tukkivat hoitamattomina korvakäytävät. Karvat nypitään rauhallisin ottein, näin saadaan korvat pidettyä auki ja kuivina. Ilma kiertää ja korvat voivat hyvin.

15,00 €

Kynsien leikkaus

15,00 €

Tassutrimmi

Tassutrimmi Palvelu sisältää tassujen trimmauksen ja kynsien leikkuun.

25,00 €

Pikatrimmaus

Palvelu sisältää tassujen, pään, hännän ja peräpeilin siistimisen, sekä kynsien leikkun.

50,00€

Emmi-pet hammaspuhdistus

Palvelu sisältää ultraäänihammasharjalla hampaiden puhdistuksen.

80,00 €

Tutustumiskäynti

Tervetuloa tutustumaan trimmaamoon ja trimmaajaan. Voit valita palvelun pennun tai jo aikuisen koiran kanssa kun haluatte harjoitella käsittelyä, pöydällä tai pesualtaassa oloa. Palvelu sisältää iloisen vastaanoton ja paljon herkkuja.

15,00 €

Koirahieronta

Koirahieronta ensimmäinen kerta 

Valitse tämä jos koirasi tulee ensimmäistä kertaa hierontaan. Hieronta hoitaa koiran lihaksista stressin, kipujen, rasituksen, liukastelun ja kylmän yms. aiheuttamia jännitystiloja ja edistää aineenvaihduntaa. Hieronalla on myös ongelmia ennaltaehkäisevä vaikutus seniorikoiran liikuntakyvyn ylläpitäjänä. Ei suositella tulehduksista tai sydänsairauksista kärsiville eikä nartuille juoksuaikana. Kesto 90 min.

54,00€

Koirahieronta

Hieronta hoitaa koiran lihaksista stressin, kipujen, rasituksen, liukastelun ja kylmän yms. aiheuttamia jännitystiloja ja edistää aineenvaihduntaa. Hieronalla on myös ongelmia ennaltaehkäisevä vaikutus seniorikoiran liikuntakyvyn ylläpitäjänä. Ei suositella tulehduksista tai sydänsairauksista kärsiville eikä nartuille juoksuaikana. Kesto 60 min.

54,00€

Koirahieronta tutustumiskäynti

Tutustumiskäynnillä koirasi pääsee tutustumaan hierojan ja vastaanottotilaan. Tutustumiskäynti tehdään aina koiran ehdoilla ja sen yksilöllinen luonne huomioiden. Palvelu sisältää lempeitä käsittelyharjoituksia. Kesto 30 min.

25,00€

Reikihoito 

Reikihoito ihmiselle

90 min kestävä kokonaisvaltainen reikihoito koko keholle. Hoito on hyvin rauhoittava ja tasapainottava. Auttaa mm. stressiin, päänsärkyyn ja yleiseen huonoon oloon. Pue päälle rennot ja mukavat vaatteet. Suosittelen ottamaan hoitoa kolme kertaa peräkkäin, näin saamme parhaimman tuloksen. Hoito tapahtuu lampikadun tiloissa.

70€

Reikihoito eläimelle

Hoidon kesto on 20-40 min, kuunnellen eläintä. Jotkut eläimet ovat ensimmäisellä kerralla hieman levottomia ja tästä syystä hoitoaika elää eläimen tuntemusten mukaan.

45€

Yhteis reikihoito

Hoidata itsesi ja lemmikkisi samaan aikaa.

100€

Kolmen kerran sarjahoito

Varaa ensimmäinen hoitokerta ja katsotaan yhdessä loput, kun tulet ensimmäiseen hoitoon.

185€

Ruokintasuunnitelma

Raakaruokinta suunnitelma, oireeton koira

Lähi- tai etätapaaminen

Koiralle suunnitellaan henkilökohtainen kirjallinen raaka ruokavalio. Tapaamiset trimmaamolla, sisältää 2 tapaamista. Ruoki koiraasi luonnollisella tavalla ja tulet huomaamaan koirassa paljon positiivisia muutoksia parempaan suuntaan. Tämä ruokinta tapa sopii kaikille koirille ja neuvon sinua toteuttamaan tämän helposti, ilman raaka-aineiden, vitamiinien ja kivennäisien laskemista!

90€

Raakaruokinta suunnitelma, oireileva koira

Lähi- tai etätapaaminen

Koiralle suunnitellaan henkilökohtainen kirjallinen raaka ruokavalio, huomioiden koiran mahdolliset haasteet ruokavalioissa. Tapaamiset trimmaamolla, sisältää 2 tapaamista. Ruoki koiraasi luonnollisella tavalla ja tulet huomaamaan koirassa paljon positiivisia muutoksia parempaan suuntaan. Tämä ruokinta tapa sopii kaikille koirille ja neuvon sinua toteuttamaan tämän helposti, ilman raaka-aineiden, vitamiinien ja kivennäisien laskemista!

120€Koiran tulee olla rokotettu ja loishäädetty. Ethän tuo sairasta koiraa trimmattavaksi.

Huom! Uusi osoite on lampikatu 10, 18100 Heinola

Varaa aika tästä

Voit myös varata ajan soittamalla 0400769157 tai laittamalla sähköpostia dreampetstrimmaamo@gmail.com , niin voidaan yhdessä katsoa teille sopiva aika. Maksutapoina käy yleisimmät pankki- ja luottokortit.